De cursus

 

Babymassage is gemakkelijk te leren en voor iedereen heerlijk om te doen. Tijdens de  babymassage leer ik je graag hoe je je beter afstemt op je kind, signalen gaat oppikken en jouw kindje (weer) helemaal tot rust laat komen, de massage zo eigen te maken dat het een onderdeel van de dagelijkse verzorging gaat worden.

Bescherming en een gevoel van veiligheid is belangrijk om op een goede manier te ontwikkelen.Ik leer je graag om de vaardigheden, die een veilige hechting tot stand kunnen laten komen, te optimaliseren.

Het is erg waardevol om in de kraamperiode al met babymassage te beginnen. Het stimuleert en intensiveert de Hechting. een baby moet na de geboorte erg wennen aan de vele nieuwe indrukken,daarom bestaat de massage uit speciaal voor deze leeftijd ontwikkelde technieken. Het Is een unieke kans om de liefdesband te versterken en kan helpen bij het doen slagen van het geven van borstvoeding.

Er zijn verschillende mogelijk heden om de cursus bij mij te volgen. Gezellig in een groep of privé in je eigen vertrouwde omgeving. passen de aangeboden cursussen niet bi je wensen dan mag je altijd contact opnemen om te overleggen naar de mogelijkheden, daar komen we vast uit.

zie- Cursusaanbod